21 Ekim 2012 Pazar

Trabzon ve Bir Gurme Tatili



Blog yazılarıma devam ederken, biz daha önce nerelere gitmiştik diye şöyle bir gözden geçirdim ve ilk aklıma doğasıyla ve yemekleriyle bizi mest eden Trabzon geldi. Geçen sene 2011 yılında Vietnam-Kamboçya-Tayland tatilimizin hemen sonrasında Ekim sonu İstanbul'a gitmiş, oradan da haftasonu Bildir Ailesi ile Trabzon'a uçmuştuk. Aslında amacımız 4. evlilik yıldönümümüzü İstanbul'da kutlamak iken, Bildir Ailesi'nin  bizim gelişimizi unutup Trabzon'a uçak bileti almaları nedeniyle biz de peşlerine düşmek zorunda kaldık. İyi ki de kaldık. Böylece hep beraber Karadeniz’in incisi Trabzon’u keşfettik. 

Trekking Turları-4: Hochfelln Zirvesi

Hochfelln Zirvesi (1.674 metre)
Münih'te Ekim Ayı içinde bahardan kalma bir günde yapılabilecek en güzel aktivite dağlara tırmanmak tabii ki. Radyolar 20 Ekim gününde muhteşem bir hava olacağını günler öncesinden bangır bangır duyurunca, o gün tüm yorgunluğumuza rağmen düştük erkenden yine yollara... Bu sefer hedef Hochfelln Zirvesi, yani 1.674 metre. Ekibimiz Yeşim-Fatih-Gökçe Demirci...Yürüyüş başlasın artık!

13 Ekim 2012 Cumartesi

Trekking Turları-3: Höllentalklamm




Bu haftasonu güzel havayı fırsat bilip yine bir yürüyüş organizasyonu düzenledik. Bu sefer 3 kız arkadaş (Gökçe - Tuğçe - Özlem ) düştük yollara. Hedefimiz Höllentalklamm. Garmisch yakınlarındaki bu doğa harikası gerçekten görülmeye değer. 


7 Ekim 2012 Pazar

Trekking Turları-2: Herzogstand Zirvesi

Walchensee'de ilk gün Jochberg Zirvesi'ne tırmanma serüvenimizi sizlerle paylaşmıştım. Sıra, o haftasonunun 2. gününde Herzogstand Zirvesi'ne yaptığımız yürüyüşü sizlerle paylaşmaya geldi.

Herzogstand Zirvesi (1.731 metre)